Vizită la Niculițel

O mini vacanta de vis !!!

Un inceput frumos de vara, mai exact pe data de 4-5 iunie 2017, am mers cu un grup de persoane intr-o comuna situata in Delta Dunarii la 190 km distanta de Capaclia noastra, mai exact in comuna Niculitel judetul Tulcea.

In aceasta comuna este o mica regiune cu cateva case si un izvor mare, care se numeste Capaclia. 

Dl primar de Niculitel Florin Pascale chiar de la inceput ne-a intalnit la marginea satului si anume la izvorul Capaclia cu un discurs istoric despre acest izvor si despre istoria de unde provine satul Capaclia.

Vizita a fost scurta cu un program foarte incarcat. Am participat impreuna la slujba de comemorare a Sfintilor Martiri de la Niculitel oficiata anul acesta la Manastirea Cocos.

Am facut un tur a manastirilor Saon, Celic-Dere, Bazilica Paleocrestina. A vizitat scoala, gradinita si au admirat Niculitelul de la Monumentul Eroilor.

Mai in gluma mai in serios, intorcandu-ne din mica noastra vacanta ne-am gindit sa colectam si ceva surse financiare pentru reconstructia podului de peste rapa.

.

Vrem să aducem sincere mulțumiri pentru domnul Primar din comuna Niculitel Florin Pascale precum si intregii echipe pentru condițiile și confortul care ne-a fost oferit.

 

Cu mult respect,

Para Marina,

Consilier în Consiliul Local Capaclia.