Adunarea cu tinerii 2017

Adunarea cu tinerii

In data de 8 mai 2017 ora 15.30 in incinta primariei Capaclia a avut loc adunarea cu tinerii.

La ordinea zilei au fost in dezbatere mai multe intrebari:

  1. Cu privire la horele din sat.
  2. Cu privire la sport si cultura.
  3. Diferite
  • Referitor la prima intrebare s-a ajuns la urmatorul numitor comun: Incepand cu data de 15 iulie 2015, horele continua in regimul vechi, adica in fiecare luna cate o hora. Horele pentru luna mai si iunie vor fi recuperate pana la sfarsitul anului. Pricina nepetrecerii horelor este faptul ca unul din muzicantii nostrii este plecat actualmente peste hotare la lucru. El revine pe data de 15 iulie. Ca de obicei ziua horei va fi anuntata pe SITE-ul nostru si pe retelele de socializare. Zilele horelor de preferita vor fi sambata!
  • Referitor la sport. S-a ajuns la urmatoarea intelegere: Lupta va fi odata pe an. S-a ajuns la intelegerea comuna ca aceasta data sa fie 9 mai a fiecarui an! Fotbalul poate fi de 2 ori pe an! Primaria a fost rugata referitor la Casa de Cultura, sa fie reparata pe interior pana la sarbatoarea satului, 8 noimebrie 2017.
  • Tinerii au ridicat problema curateniei in sat! Incepand cu ziua de vineri 12 mai, tinerii au propus sa inceapa curatenia in parcul de la stadion + amenajarea scaunelor pentru odihna in parc. Cei care doresc sa ajute, sunt asteptati vineri, 12.05.2017 ora 16.00 la stadionul satului. (Responsabili: Marina Para si Mihaela Avram)

La adunare au participat si 3 consilieri locali care au sustinut intentiile tinerilor!

Primaria Capaclia