O vizita la Chisinau

Indeplinirea viselor printr-un cadou.

La mijloc de decembrie o briză ușoară de vînt ne-a adus și pe noi elevi ai Gimnaziului Capaclia, niște copii dintre cei mai sîrguincioși intr-o exursie fabuloasă in inima Moldovei.

1 

Ne-am plimbat pe malul Lacului Valea Morilor. Am avut ocazia sa privim fabulosul peisaj artistic al acestuia.

2

Desigur ca soarele răzleț nu s-a sfiit să ne lumineze fața. Deci am avut o zi plină cu soare si zimbete calde. Este o iarna frumoasă si plină de surprize. Chiar daca nu ningea afara, dar noi simtim cum este cand nige in suflet cu cadouri minunate.

 3

După o plimbare extrem de minunată, noi copii eram infometați de-a binelea, deci înainte de a merge la urmitoare noastră surpriză am luat prinzul .

4

Și am ajuns si la minunata surpriză despre care v-am tot povestit. Noi mergeam spre Publika TV, un post de televiziune care pentru noi era ceva din lumea basmelor.
Am fost întîmpinați de catre o D-nă Rita Ursalovschi, prezentatoare la Publika TV.
Dumneaiei ne-a oferit tote informațiile cerute, mai pe scurt ea ne-a fost ghid împreună cu Seva Cernei, un alt prezentator TV. 

5


Curioși din cale-n afara puneam diverse intrebari la care primeam raspunsuri care ne captau imaginația.
Pe parcursul excursie am avut ocazia sa fim si cameramani si prezentatori de stiri si să citim prompterele si chiar să facem ce vrem, « apropape » puteam sa conducem postul în acea zi....
 

6

 

7


Cu toate că doar cîțiva copii își doreau să devină jurnaliști și reporteri, la sfîrsît toti si-au schimbat părerea. Se pare că jurnalismul este privit cu ochi buni de catre Capaclieni.
 

8


Să stiți că ne-a plăcut mult totul, absolut totul. Am ramas uimiți, noi ne imaginam ca este ceva usor dar chiar nu e usor deloc sa fii jurnalist !
Viața unui reporter e destul de creativă si dificilă.
La final am fost serviți cu dulciuri, un fel de desert din partea ghizilor . Un superb cadou de Craciun oferit de catre PublikaTV alaturi de prezentatorii Rita Ursalovschi si Seva Cernei elevilor din gimnaziul Capaclia!
Multumiri sincere tuturor, mai ales Domnului Primar de Capaclia Alexei Busuioc, fara de care nu am fi avut aceasta minunata ocazie.

 

Elevii gimnaziului Capaclia