Cu pași mici spre un viitor mare....

Cu pași mici spre un viitor mare....

În Transilvania, mai exact în comuna Ciugud județul Alba Iulia , o localitate, dar mai exact o comună desprinsă parcă din poveşti, unde o dată la o oră auzi roţile maşinilor, unde liniștea tocmai face galagie, am avut ocazia sa o admiram impreuna cu Primarul nostru Alexei Busuioc si trei colegi din Consiliul Local Capaclia...

Comuna Ciugud are în componență 6 sate : Ciugud ( reședință), Drâmbar, Hăpria, Limba, Seușa și Teleac.

În perioada 14-16 august am fost invitați în acesta comuna la sărbătoarea ,, Fii Satului ’’. Unde am fost întilniți cu o caldură sufletească , de oameni harnici, primitori și buni la inimă.

Un moment important în cadrul acestei sărbatori a fost participarea noastră la slujba sfintei liturghii unde a avut loc în biserica ortodoxă , Adormirea Maicii Domnului, Hramul Bisericii din Drîmbar dar şi 20 de ani de la sfinţirea locaşului de cult. 

În cadrul evenimentului ,, Fiii Satului ’’ Drâmbar – Teleac, Primăria Capaclia a semnat un protocol de intentie pentru înfrățire cu Comuna Ciugud din Județul Alba-Iulia.

 

Semnarea protocolului de intentie a avut loc în Biserica din Teleac, imediat după săvârșirea primei Sfinte Liturghii în acest lăcaș de cult la data de 16 august.

 

După semnarea acestui protocol de intentie primarul comunei Ciugud dl. Gheorghe Damian și primarul de Capaclia Alexei Busuioc au spus că unirea o fac cei mici iar semnarea acestui protocol de înfrățire dintre cele două localități este un prim pas în acest sens.

 

Împreună vom parcurge multe drumuri și vom obține ceia ce ne dorim noi, pentru un viitor mai bun pentru noi și pentru cei ce locuiesc în Capaclia si Ciugud.

 

Vrem să aducem sincere mulțumiri pentru domnul Primar din comuna Ciugud Gheorghe Damian si anume pentru condițiile și confortul care ne-a fost oferit.

Cu mult respect,

Para Marina, Florența Ștefan si Bahnari Onorina, Consilieri în Consiliul Local Capaclia.