Bucurie de Craciun!

                                             Bucurie de Crăciun !

Pînă la urmă, Craciunul este o stare de spirit in care fiecare om simte nevoia să dăruiască din bunurile și din iubirea lui. Fiecare din noi putem fi Moșul care aduce un zimbet copiilor, care așteaptă nerăbdători pe la geamuri pe Moșul  cel Bun. În ajunul Craciunului, tinerii din sat au oferit copiilor din familii socialmente vulnerabile șansa de-al avea aproape pe Moș Crăciun, Crăciuniță și Spiridușii săi.  Uite asa s-a nascut ideia la un grup de tineri din Capaclia si am pornit la drum....., alaturi de Consilierul Local Mihaela Ples, s-au alaturat si Onorina Bahnar, Husanu Gheorghe, Husanu Ion si desigur Victor Vitan.

În acea zi am realizat că pentru fiecare copil, această venire a Moșului era precum un vis. Mici, nelămuriți, cu ochii mari, priveau atît de frumos la noi, incît și noi eram mulțumiți de acest eveniment.

Mă laud tuturor pentru că am auzit atîtea poezii, urări frumoase, pentru că am întîlnit copii minunați, atît de diferiți și totuși atît de asemănători prin prisma frumuseții sufletelor lor. În ajunul Crăciunului am învățat multe, am sădit flori frumoase in anumite suflete mici și gingașe.

Vă mulțumesc mult pentru bucuria din ajunul Craciunului! Vă mulțumesc tuturor care ati fost alături la crearea unui zimbet. Noi le-am arătat copiilor că există și lumea frumoasă, noi le-am oferit momente de poveste! Vă mulțumesc prieteni!

Tot pe aceasta cale, as vrea sa-i multumim si domnisoarrei Veronica Calugareanu, care a participat financiar la procurarea cadourilor.

Cu mult respect,

Craciunita, Onorina BAHNAR