Anunturi

ANUNTURI

1.   Pe data de 20-22 septembrie, o mica delegatie din cadrul Primariei Capaclia a fost invitata la sarbatoarea “Rodul pamintului” in comuna Cumpana, jud. Constanta, Romania. A fost semnat inca un acord aditional de colaborare, pe linga cel semnat pe data de 31 august 2013 la Sinaia. Am vazut o sarbatoare extraordinar de frumoasa, cu oameni deosebiti si foarte bine organizata ! Ne mindrim cu faptul ca sintem infratiti cu aceasta comuna din Romania si speram sa avem o colaborare fructuoasa. In cadrul vizitei am vizitat Liceul din Cumpana. Au fost stabilite relatii de colaborare intre gimnaziul din satul Capaclia si Liceul « Nicolae Dumitrescu » din Cumpana. (pozele sint afisate in Galerie)

 

2.  Conform votingului de pina la data de 15 septembrie 2013, referitor la ziua petrecerii horelor din sat, a invins ziua de simbata ! Prin urmare, horele din sat vor fi facute SIMBATA si nu Duminica !

 

3.  Vreau sa lansam un nou voting pe pagina noastra : Pe 8 noiembrie 2013 vom avea « Sarbatoarea satului ».

a) Cine si ce propuneri are ? b) Facem sau nu « IARMAROC », c) Facem sau nu probe sportive ( si care anume ?)

 

4.  Referitor la lumina stradata : Stimati capaclieni ! Achitati Va rog cei 9 lei lunar pentru lumina stradala ! Din cauza la o buna parte din sat care nu achita serviciile, nu are lumina stradala tot satul. (lista celor care nu achita este afisata pe panoul de la Primarie)

 

Cu respect,

Administratia Primariei Capaclia